غذاهای محلی وان؛ شکم‌گردی در وان

قدم اولیه برای انتخاب یک مقصد گردشگری علایق افراد است، از جمله می توان به چشیدن غذاها و نوشیدنی‌های بومی مناطق مختلف دنیا اشاره کرد. همان‌طور که می‌دانید هر منطقه با توجه به شرایط جغرافیایی‌ و حضور اقوام و فرهنگ‌های مختلف و تفاوت در ذائقه‌ی مردمش فرهنگ غذایی متنوعی نیز دارد. در این بین کشور ترکیه علاوه بر جاذبه‌های بی‌نظیری که دارد یک مقصد عالی برای عاشقان غذا هم هست.

یکی از پیشنهادات گروه تورهای نوین ( آشا سیر ) برای مقصد شکم‌گردی در کشور ترکیه شهر وان است. شما در مدت زمانی که در این شهر هستید علاوه بر اینکه می‌توانید با غذاهای محلی وان آشنا شوید، می‌توانید غذاهای معروف ترکیه را نیز میل کنید. در ادامه برخی از غذاهای شهر وان را برایتان معرفی می‌کنیم که اکثر این غذاها در سرتاسر ترکیه مشترک است. شما می‌توانید این غذاها را در تور وان ترکیه امتحان کنید.

اسامی غذاهای محلی شهر وان

  • کباب آدانا

در کشور ترکیه هم همانند ایران کباب‌ها طرفداران زیادی دارند. آدانا کباب یا قیما کباب یکی از کباب‌های معروف ترکیه است که شباهت زیادی با کباب کوبیده دارد و به نام یکی از شهرهای بزرگ ترکیه نام‌گذاری شده است. این کباب مانند دونر کباب سرو می‌شود؛ به این ترتیب که بعد از به سیخ کشیده شدن گوشت به همراه ادویه‌های مخصوص روی آتش ذغالی کباب می‌شود و در آخر به همراه گوجه فرنگی، خیارشور و سبزیجات داخل نان پیتا قرار می‌گیرد و سرو می‌شود.

 

تور وان ترکیه - غذای محلی ترکیه-تور وان نوین تور

کباب آدانا

  • دونر کباب

دونر کباب یا کباب ترکی یکی از معروف‌ترین غذاهای ترکیه است که شهرت جهانی دارد. دونر در زبان ترکی به معنای چرخاندن است و به همین دلیل این کباب را چنین نامیده اند. دونرکباب با بریدن تکه ای از گوشت کباب شده سرو می شود.

 

تور وان ترکیه - دونر کباب ترکی - غذای محلی ترکیه-تور وان نوین تور

دونر کباب ترکی

  • کوفته ترکی

کوفته از غذاهای محبوب ترکیه‌ است که در وان به بهترین شکل ممکن تهیه می‌شود. مواد تشکیل‌ دهنده آن با کوفته ایرانی کمی متفاوت است؛ حتی در کشور ترکیه با توجه به موقعیت جغرافیایی متفاوت با مواد غذایی و ترکیبات مختلفی پخته می‌‍شود و طعم‌های متفاوتی دارند.

 

تور وان ترکیه - غذای محلی ترکیه-تور وان نوین تور

کوفته ترکی

  • سوپ عدس یا مرجیمک

سوپ عدس یکی از غذاهای پر طرفدار و ارزان کشور ترکیه است و در هر رستورانی سرو می‌شود. این سوپ از ترکیب پوره عدس قرمز و کمی سبزیجات تهیه می‌شود. اکثرا همراه با ترشی‌های ترکی یا لیمو خورده می‌شود.

 

تور وان ترکیه - غذای محلی ترکیه-تور وان نوین تور

سوپ عدس ترکی

  • سارما (دلمه برگ سیگاری)

در مناطق مختلف دنیا با پر کردن برگ و یا برخی از انواع سبزیجات، غذا درست می‌کنند. در بسیاری از زبان‌ها این نوع غذا به نام دلمه شناخته می‌شود. طرز تهیه دلمه در ترکیه با پرکردن سبزیجاتی همچون کدو، فلفل یا بادمجان با مواد گوشت و برنج است؛ چنان چه به جای این سبزیجات از برگ مو استفاده کنند، به آن سارما می گویند.

 

تور وان ترکیه - غذای محلی ترکیه-تور وان نوین تور

سارما (دلمه برگ سیگاری)

  • پیده

پیده یا پیتزا ترکی با نانی ترد و نازک و مخلفات متنوع در تنورهای ذغالی طبخ می‌شود. این غذا را با ترکیبات مختلفی از جمله سوسیس ترکی یا سوجوک، گوشت ادویه زده و دودی، یا گوشت خردشده‌ی بره تهیه می‌کنند. برای اینکه پیده خشک نشود قبل از گذاشتن داخل تنور روی آن تخم مرغ می‌شکنند. در شهرهای ترکیه رستوران‌هایی وجود دارند که فقط پیده تهیه می‌کنند و شهر وان نیز از این قضیه مستثنی نیست.

 

تور وان ترکیه - غذای محلی ترکیه-تور وان نوین تور

پیده یا پیتزا ترکی

  • لاهماجون

لاه ماجون یا لحم‌ عجین، به معنای گوشت و خمیر است. این غذای خوشمزه از خمیر گرد و نازکی تشکیل می‌شود که روی آن لایه نازکی گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده مانند پیاز، گوجه فرنگی و جعفری می‌ریزند. معمولا کمی آبلیمو تازه روی آن می‌ریزند و میل می‌کنند.

 

تور وان ترکیه - غذای محلی ترکیه-تور وان نوین تور

لاهماجون

  • بورک

بورک یک غذای چند منظوره است و در هر وعده غذایی می‌تواند خورده شود هرچند بیشتر افراد به عنوان صبحانه یا میان وعده آن را میل می‌کنند. اساسا بورک یک پیراشکی خمیری نازک است که با مواد میانی متنوعی مثل پنیر، گوشت چرخ کرده یا اسفناج و … پر می‌شود و بر حسب مواد میانی‌اش نام‌های متفاوتی به خود می‌گیرد مانند کیما بورکی (بورک گوشت چرخ کرده)، پاتانس بورکی (بورک سیب زمینی).

تور وان ترکیه - غذای محلی ترکیه-تور وان نوین تور

انواع بورک ترکی

 

  • کونفه

کونفه یک دسر خوشمزه است که گرچه ریشه عربی دارد و در ابتدا در سراسر خاورمیانه رواج داشته اما امروزه بیشتر به عنوان شیرینی ترکی و یونانی شناخته می‌شود. این شیرینی طعم منحصرش را مدیون ماده اصلی‌اش یعنی پنیر بز و نوعی خمیر است که به شکل رشته سوپ با دقت برش خورده است و به آن رشته‌های کاداییف می‌گویند. شربتی که برای کونفه استفاده می‌شود از همان نوعی است که برای باقلوای ترکی به‌کار می‌رود. این دسر با پودر پسته‌ی فراوان تزیین می‌شود.

سوغات ترکیه - تور وان ترکیه - غذای محلی ترکیه-تور وان نوین تور
شیرینی کونفه
سوغات ترکیه - تور وان ترکیه - غذای محلی ترکیه-تور وان نوین تور
شیرینی کونفه
  • باقلوا

یکی از دسرهای خوشمزه ترکیه که می‌توانید لحظات خود را با آن شیرین کنید باقلوا است. اصالت این شیرینی بی‌نظیر به آسیای مرکزی باز می‌گردد. امروزه باقلواهای شهر غازی عینتاب در ترکیه و باقلوای باکو از مشهورترین باقلواها هستند. پیشنهاد می‌کنم در سفر به ترکیه حتما در یکی از کافه‌های سنتی خودتان را یک فنجان قهوه ترک به همراه باقلوای مخصوص ترکی مهمان کنید.

سوغات ترکیه - تور وان ترکیه - غذای محلی ترکیه-تور وان نوین تور
باقلوا ترکی
سوغات ترکیه - تور وان ترکیه - غذای محلی ترکیه-تور وان نوین تور
باقلوا ترکی
Call Now Button