// ارمنستان|غذاهای ارمنستان|غذای ارمنی|آشنایی با غذای ارمنستان| گروه تورهای نوین 88767090


شاید ندانید اما انگیزه های سفر، بسته به افراد متفاوت هستند و وقتی بخواهیم لیستی از این انگیزه ها ردیف کنیم، ممکن است جدید و جالب به نظر بیایند.

آشنایی با فرهنگ غذایی #ارمنستان

فرهنگ غذایی کشور #ارمنستان شامل روش ها و ویژگی هایی می شود که سال هاست در میان غذاهای این سرزمین به چشم می خورد. غذاهای#ارمنستان نیز مانند هر جای دیگری انعکاسی از#تاریخ و #جغرافی این کشور هستند و وقتی به غذاهای این کشور دقت می کنیم، اثر فرهنگ های غذایی دیگری مانند اروپا و کشورهای عربی را در آن می توان دید. 

1) خش یا کله پاچه | Khash
شاید گمان کنید تنها جایی که می توان «کلپچ» زد و خود را به ضیافتی اعیانی دعوت کرد، کله پاچی ای های قدیمی و #ایران باشند. اما تعجب نکنید! اسم عنوان را درست خوانده اید باید بدانید که کله پاچه منحصر به #ایران و ایرانی نمی شود و در بسیاری از دیگر کشورها مانند #ارمنستان، #آذربایجان،#گرجستان ، #آلبانی ، #بلغارستان و …نیز وجود دارد

2) خورواتس | Khorovats
یکی از محبوب ترین غذاهای ارمنی : خورواتس! 
خورواتس را می توانید در همه جا، از رستوران ها گرفته تا مهمانی های خانگی پیدا کنید. اگر به عکس ها دقت کنید، می بینید که همان شیشلیک ماست. برای طبخ خورواتس تکه های گوشت و دنده بره یا گاو را به سیخ می کشند و بر روی آتش کباب می کنند.

3) ماهی کبابی | Ishkhan
اگر در سفرتان به ارمنستان به دریاچه سوان هم می روید، صرف ماهی کبابی در کنار دریاچه را از دست ندهید. یکی از لذیذترین غذاهای ممکن، ماهی های قزل آلای این دریاچه هستند که به صورت تازه و کبابی در اختیار مسافران قرار می گیرند. 

4) قاپاما | Ghapama
قاپاما یکی از غذاهای اصلی #ارمنستان است که اغلب در زمان کریسمس طبخ می شود. این غذا به دلمه های ما شباهت دارد و اگر بخواهیم نامی ایرانی برایش انتخاب کنیم، دلمه کدو تنبل گزینه مناسبی خواهد بود. 


5) هاریسا | Harissa 
یکی از خاص ترین، مهم ترین و البته دوست داشتنی ترین غذاهای ارمنستان، هاریساست که به مناسبت های مختلف تهیه می شود. برای آماده سازی هاریسا، گندم و گوشت پرچرب (مرغ یا بره) را در آب و در زمانی طولانی بر روی شعله ملایم گاز می پزند.

درادامه باما همراه باشید …..