مقاصد خوشمزه دنیا

درست است که مادر شما بهترین آشپز جهان است و بهترین غذاها را برای شما می‌پزد، ولی اگر روزی دل‌تان بخواهد غذایی دیگر غیر از دستپخت مادرتان نوش جان کنید، می‌توانید در این مقاله با ما همراه شوید.
هنگامی‌که به خارج از کشورتان سفر می‌کنید، برای گم نشدن در دنیای طعم و مزه‌ها نیاز به برخی نکات مهم دارید. در اینجا ما برای شما چندین مقصد پرطرفدار خوشمزه را معرفی کرده و شما را از آنچه که در بشقاب‌تان است، معطل کرده‌ایم. در این مقاله سعی داریم که خوردنی‌های خوشمزه هر کشور را به شما معرفی کنیم و شما را از خوردن خوراکی‌هایی که ممکن است شما را در شرایط بدی بیاندازند، آگاه کنیم.

ویتنام

مواد اصلی غذاهای ویتنامی شامل خمیر میگو، سس ماهی، برنج، گیاهان، ریحان تایلندی، میوه‌جات و سبزیجات می‌شود. اما در عین‌حال، برخلاف دیگر کشورهای آسیایی، ویتنام سالم‌ترین غذاها را در این نقطه از جهان دارد.

ویتنام-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

گوی‌کوون (Goi cuon): اسپرینگ‌رول‌های پُرشده با گشنیز، سبزیجات، گوشت چرخ‌شده، میگو یا خرچنگ
ساندویچ بان‌می (Banh Mi): ساندویچ با سبزیجات، املت و چندین مواد مختلف.
پنکیک ویتنامی (Ban Xeo): پنکیک‌های ویتنامی. ترجمه این عبارت به ویتنامی به معنای «پنکیک گرم» است.
فو (Pho): سوپ نودل
چا کا (Cha Ca): ماهی سفید، پیاز‌داغ تفت‌داده‌شده در کَره

یونان

به‌‌طور‌ کلی، خوراکی‌های خوش‌طعم فراوانی مانند سالاد، غذاهای گرم، شیرینی‌ها و سوپ‌ها در یونان وجود دارند که می‌توانید آن‌ها را امتحان کنید. ولی اگر می‌خواهید خوراکی سنتی که ارزان باشد و زود آماده می‌شود را امتحان کنید، حتما سراغ سوولاکی (Souvlaki) بروید. این غذای خاص یونانی در واقع یک نوع فست‌فود است که در هر کجایی از خیابان‌های این کشور از رستوران‌ها گرفته تا کافه‌ها و مغازه‌ها، می‌توانید پیدا کنید.

در واقع، شما سوولاکی را در سراسر این کشور دوست‌داشتنی خواهید دید. اگر به اندازه کافی خوش‌شانس باشید و به یک میهمانی خانگی در یونان دعوت شوید، می‌توانید از آن‌ها تقاضا کنید که برای شما موساکا (Mousaka) درست کنند. این غذای محلی، اگر خانگی باشد، خوشمزه‌تر است.

یونان-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

سالاد یونانی: درست است که نام این غذا سالاد است، ولی این سالاد با هر سالادی که تا حالا دیده‌اید، فرق دارد. وقتی در رستوران می‌خواهید این غذا را سفارش دهید حتما از قبل درباره مواد داخل آن سوال بپرسید.
سوولاکی (Souvlaki): در یونانی به معنای سرکه کوچک است. این غذا به‌طور کلی از تکه‌های خُردشده گوشت ترش‌شده که سرخ و گریل می‌شود، تشکیل شده است.
موساکا (Mousaka): بِیس اصلی این غذا بادمجان یا گوجه‌فرنگی است. مطمئن باشید که حتما از این غذا خوشتان می‌آید.

ایتالیا

صحبت کردن درباره غذاهایی که در کشور ایتالیا درست می‌شوند، بسیار مشکل است و بهتر است به جای حرف زدن درباره آن‌ها، تنها از میل کردن‌شان لذت ببرید. رنگ‌های سنتی آشپزی ایتالیایی شامل قرمز، سبز و زرد می‌شود و همیشه این رنگ‌ها، ترکیب خوبی از عطر و طعم را ایجاد می‌کنند. معمولا تمام غذاهای ایتالیایی با گوجه‌فرنگی، نان و روغن زیتون درست می‌شوند. راز خوشمزگی غذاهای ایتالیایی، از فرآیند پخت دشوار آن‌ها نیست، بلکه بیشتر در تازگی مواد اولیه غذاهای این کشور است.

ایتالیا-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

پیتزا: پیتزا مارگاریتا (Margherita)، پیتزا چهارپنیر (Quattro Formaggi)، پیتزا اسپک و ماسکارپون (Speck e Mascarpone) و خیلی پیتزاهای دیگر  که هر کدام طعم خاص خود را دارند.
پاستا: پاستای کاربونارا (Carbonara)، پاستای پِستو (Pesto)، پاستای پنیر و فلفل (Cacio e pepe) و پاستای آماتریسیانا (Amatriciana)، بهترین انتخاب‌ها در پاستا هستند.
کاپریس: تنها اگر مواد اولیه این غذا پنیر موزارلای اصل بوفالو، گوجه‌فرنگی و روغن زیتون بودند، آن را میل کنید. کاپریس یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایتالیایی است که با تکه‌ای نان تازه ایتالیایی سرو می‌شود.
پانا کوتا (Pana Cotta): یک دسر خامه‌ای فوق‌العاده خوشمزه و بهشتی است که معمولا با مربای توت قرمز سرو می‌شود.

پاکستان

پاکستانی‌ها به دلیل اینکه مسلمان هستند، گوشت خوک و الکل در غذاهایشان مصرف نمی‌کنند. در کشور پاکستان، بیشتر از بیف، مرغ، ماهی و سبزیجات در غذاهایشان استفاده می‌کنند. پاکستانی‌ها همچنین ادویه‌جات و طعم‌دهنده‌های زیادی مانند فلفل، زنجبیل، کاری، گشنیز، پاپریکا، دارچین و سیر در غذاهایشان می‌ریزند.

پاکستان-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

شاهی توکرا (Shahi Tukra): یک غذای شیرین است که با استفاده از نان تکه‌تکه شده، خامه، شکر، شیر و زعفران درست می‌شود.
مرغ تندوری (Chicken tandoori): مرغ طعم‌دار شده و برشته‌شده در تندور است.
روتی (Roti): نان محلی پاکستانی
دال (Dhal): خورشتی که با عدس درست می‌شود.
رایتا (Raita): سالاد سبزیجات با ماست

فیلیپین

غذاهای که در کشور فیلیپین وجود دارند، براساس ترکیبی از غذاهای مختلف سنتی کشورهای گوناگون نظیر هند، اسپانیا، چین و آمریکا درست می‌شوند.

فلیپین-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

آدوبو (Adobo): اشتباه نکنید؛ این نام یکی از ابزارهای برنامه فوتوشاپ نیست بلکه نام مرغی پخته‌شده در سیر است.
تورتا (Torta): املت
پانسیت (Pancit): نودل
لومپیا (Lumpia): اسپرینگرول
پوچرو (Puchero): ترکیبی عجیب و غریب اما جذاب از طعم و مزه که توسط گوشت گاو در موز و سس گوجه‌فرنگی ایجاد می‌شود.

تایلند

مانند دیگر غذاهای آسیایی، تایلندی‌ها نیز در بیشتر غذاهای خود از برنج استفاده می‌کنند. کلمه غذا در زبان تایلندی درست به معنای برنج خوردن است. علاوه بر این، غذاهایی که در کشور تایلند تهیه می‌شوند، دارای پنج طعم‌دهنده اصلی هستند که تقریبا در بیشتر غذاهایشان می‌توانید طعم آن‌ها را حس کنید. این طعم دهنده‌ها عبارتند از لیمو ترش، سس گوجه‌فرنگی، چیلی داغ، نمک و شیرینی.

تایلند-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

تام‌یام‌گونگ (Tom Yam Goong): نام سوپ خوشمزه‌ای با لیمو، فلفل، کاکائو، میگو و خامه است.
پد تای (Pad Thai): نودل و برنج سرخ‌شده با توفو، تخم‌مرغ و مواد خوشمزه دیگر
سوم تام (Som Tom): سالاد پاپایا سبز تند

ژاپن

غذاهای ژاپنی منحصر‌به‌فرد هستند. هرگز از امتحان کردن این غذاهای خوشمزه کشور ژاپن، پشیمان نخواهید شد. سوشی، ساشیمی (Sashimi)، اوناگی (Unagi) و خیلی غذاهای دیگر ژاپنی که اسم بیشتر آن‌ها مطمئنا به گوش‌تان خورده است. اهمیت غذاهای ژاپنی نه تنها درباره مواد اولیه و دستور پخت آن‌ها است، بلکه نشانگر فرهنگ و سنت بومی آن‌ها نیز به‌شمار می‌رود. تعجب‌آور نیست که ژاپنی‌ها کل مردم دنیا را وادار کرده‌اند که به جای چنگال و چاقو، با چاپ‌استیک غذا بخورند.

ژاپن-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

تِمپورا (Tempura): ژاپنی‌ها به غذاهای سرخ‌شده، تِمپورا می‌گویند.
واگاشی (Wagashi): شیرینی درست شده از خمیر لوبیا قرمز
اوناگی (Unagi): قورباغه
سوبا و اودون (Soba and Udon): نوعی نودل
تونکاتسو (Tonkatsu): کتلت خوک سرخ‌شده

اوکراین

غذاهای اوکراینی فوق‌العاده چرب و بیش از اندازه خوشمزه هستند. انواع شیرینی، سوپ، غذاهای گوشتی و ترکیب طعم‌های متنوع را در غذاهایی که در کشور اوکراین درست می‌شوند، می‌توانید پیدا کنید.

سوپ گوشت معروف روسیه‌ای که بورش نام دارد، در واقع یک غذای اوکراینی است. بورش اوکراینی یک مقدار با مُدل روسی آن متفاوت است، ولی این تفاوت به سختی قابل تشخیص است. به هر حال بورش، غذای فوق‌العاده خوشمزه‌ای است که حتما باید آن را امتحان کنید.

اکراین-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

بورش (Borsch): سوپی با گوشت گوسفند و هرچیزی که داخل یخچال پیدا می‌شود.
سالو (Salo):چربی خوک شور. ممکن است اسم و ظاهر آن چندش‌آور به نظر برسد، ولی طعم آن حرف ندارد.
وارنیکی (Vareniki): نوعی راویولی با مواد داخلی متفاوت شامل سیب‌زمینی، کلم، پنیر یا گیلاس
زرازی (Zrazi): کتلت گوشت با مواد داخلی متفاوت

چین

این یک اتفاق تصادفی نیست که می‌توانید تقریبا هرجایی از دنیا که باشید، غذای چینی پیدا کنید. ولی به‌ خاطر داشته باشید که دو نوع غذای چینی در جهان وجود دارد؛ غذای چینی اصیل و غذای چینی غیراصیل. حالا موضوع اینجا است که چطور می‌توانید غذای چینی اصیل را از نوع غیراصیل آن تشخیص دهید؟

خیلی ساده است، اگر در کشور چین هستید، غذای چینی اصیل را در هر کجایی از این کشور می‌توانید بیابید. اگر در شهری که زندگی می‌کنید که در آن رستوران‌های چینی زیادی وجود دارند، آن رستوران‌هایی را انتخاب کنید که فقط مشتریان آن چینی‌ها هستند.

چین-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

سوی پوف (Soy Puff): تکه‌ای نان بزرگ و بی‌مزه که شما را از غذاهای تند و آتشین نجات می‌دهد.
توفو (Tofu): یک غذای بی‌مزه دیگر که پنیر سویا است. اگر این غذای بی‌مزه را با ادویه تفت دهید و سرخ کنید، فوق‌العاده خوشمزه می‌شود.
نودل (Noodle): نودل‌ها تقریبا با هر چیزی درست می‌شوند و همه آن‌ها نیز معمولا طعم فوق العاده‌ای دارند.
سوپ لانه پرنده (Bird’s Nest Soup): این سوپ با مواد ژلاتینی که از لانه پرندگان صخره‌ای به می‌آید، تهیه می‌شود. طعم غیرمعمول این غذا را اصلا نمی‌توانید در ذهن‌تان تصور کنید. فقط در صورتی که پول‌تان اضافه کرده است و دلتان می‌خواهد که غذایی عجیب و غریب را امتحان کنید، آن را سفارش دهید.
چاپ سوئی (Chop Suey): این اسم نه تنها یک آهنگ معروف از گروه پرطرفدار سیستم آف اِ دان (System of A Down) است، بلکه اسم یک غذای خوشمزه در چین است که با گوشت یا میگو و سبزیجات نظیر قارچ، شاه بلوط، جوانه لوبیا و جوانه بامبو تهیه می‌شود. این غذا معمولا با برنج سرو می‌شود.

هند

همانطور که می‌دانید، گاوها در کشور هندوستان، حیوانات مقدسی هستند و بیشتر هندوستانی‌ها نیز گیاهخوار هستند. در غذاهای سنتی هندی، ادویه‌جات زیاد و سس‌های طعم‌دهنده فراوانی استفاده می‌شود. هندی‌ها همچنین طرفدار پر‌و‌پا‌قرص پنیر سفید خانگی که به آن پنیر می‌گویند، هستند. هر غذای هندی معمولا با نان سرو می‌شود. البته برنج نیز یکی از غذاهای اساسی و اصلی هندی‌ها محسوب می‌شود.

هند-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

پنیر کره ماسالا (Paneer Butter Masala): غذایی معروف در هندوستان است که می‌توانید در هر کجای این کشور آن را پیدا کنید. این غذا از پوره گوجه‌فرنگی با خامه و گیاهان سنتی هندی و ادویه‌جات درست می‌شود.
آلو گوبی (Aloo Gobi): یک غذای جانبی است که از سیب‌زمینی و گُل‌کلم تهیه می‌شود.

اسپانیا

کشور اسپانیا دارای رستوران‌های بی‌شماری است. از غذاهای خیابانی ساده گرفته تا رستوران‌های پرزرق و برق مانند رستوران ال سلر دوکان روکا (El Celler De Can Roca) که بین ۵۰ رستوران برتر جهان در سال ۲۰۱۵، لقب بهترین رستوران را از آن خود کرده است. در واقع، اسپانیا کشوری خوشمزه برای گردشگران شکمو است.

استرالیا-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

پائلا (Paella): ریزوتوی (Risotto) اسپانیایی، معمولا با غذاهای دریایی سرو می‌شود.
تاپاس (Tapas): اسنک سنتی اسپانیایی
جامون (Jamon): یک رشته گوشت خشک‌شده خوشمزه و طعم‌دار

فرانسه

همه ما می‌دانیم که کشور فرانسه، لقب پایتخت غذاهای خوشمزه را از آن خود کرده و واقعا سزاوار این لقب است. اگر به فرانسه سفر کردید، برای صبحانه، لذت خوردن کروسانت (Croissant) با یک فنجان قهوه فرانسوی را از دست ندهید.

بهترین فروشندگان مواد‌غذایی از نام‌های بزرگی چون باگت گرفته تا ماکارونی، پرالین (Praline)، مادلینز (Madeleines)، نان بریوش کشمشی (Raisin Brioche Bread) و نان شکلاتی (Pain Au Chocolat)، همگی فرانسوی هستند. ممکن است نام کیک پیاز یا سوپ ماهی به‌نظرتان عجیب برسد، ولی فرانسوی‌ها این غذاها را طوری درست می‌کنند تا انگشتان را نیز با آن‌ها بخورید.

فرانسه-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

چارکوتری (Charcuterie): به انواع گوشت، سوسیس و ژامبون گفته می‌شود.
رقفرت (Roquefort): بلوچیز معروف. شاید بوی آن شبیه بوی جوراب قدیمی باشد، ولی مزه و طعم آن ارزش تحمل کردن این بوی بد را دارد.
بویلابیس (Bouillabaisse): سوپ ماهی
تارتار (Tartar): گوشت یا ماهی خام که با زیتون و دورچین‌های زیادی سرو می‌شود.
کروک موسیو (Croque Monsieur): بهترین صبحانه‌ای که می‌توانید در ذهن‌تان تصور کنید، کروک موسیو است. این صبحانه شامل ساندویچ تست با نیمرو، ژامبون و پنیر آب شده در نان است.

مکزیک

آفتاب گرم، دریای آبی و ساحل زیبا، این‌ها همگی نمایانگر یک تصویری زیبا از کشور مکزیک هستند. در واقع این توصیفات یک تصویر خیالی نیستند، بلکه کاملا واقعی و حقیقی هستند. اگر به ذرت پخته خود کمی لوبیا، گوجه‌فرنگی و فلفل تند اضافه کنیدُ، میش توانید طعم واقعی این کشور را بچشید.

مکزیک-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

چیلی کن کارنه (Chili Con Carne): یک سوپ فوق‌العاده خوشمزه و تند که با گوجه‌فرنگی و گوشت درست می‌شود.
تاکو (Tacos): چیپس ذرت تُرد
کِسادیلا (Quessadilla): پیش‌غذای لذیذ مکزیکی که از آوکادو، گوشت، فلفل تند و لوبیا تشکیل شده است.
گواکاموله (Guacamole): یک دیپ (dip) خوشمزه که با آوکادو درست می‌شود.
انچیلادا (Enchiladas): نوعی لازانیای مکزیکی
امپانادا (Empanadas): پاستای سرخ‌شده که با مرغ، بیف و پنیر پُر شده است.

سوئیس

سوئیس کشوری است که سه فرهنگ متفاوت از جمله ایتالیایی، فرانسوی و آلمانی را در خود جای داده است. برای همین بعضی‌اوقات سخت است که ویژگی‌های غذاهای سوئیسی را از این غذاهای موجود در این کشورها تشخیص داد. سوئیسی‌ها به‌ غیر‌ از شکلات و پنیر، خوراکی‌های خوشمزه زیادی دارند که بتوانند به آن افتخار کنند.

سوئیس-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

لا‌ فوندو (La Fondue): پنیر آب شده‌ای که به صورت دیپ (Dip) با نان سرو می‌شود.
لس‌ رستیس (Les Rostis): سیب زمینی کبابی
لا‌ لونگول (La longeole): سوسیس سنتی سوئیس که از گوشت خوک و رازیانه درست می‌شود.
شکلات: برای خرید بهترین شکلات سوئیسی هرگز به یک فروشگاه مواد غذایی نروید و بجای آن به شکلات‌فروشی‌‌های محلی مراجعه کنید.

پرتغال

غذاهای کشور پرتغال بسیار خوشمزه هستند. شما می‌توانید منوی متنوعی از غذاهای مختلف را، از غذاهای سنتی دریایی تا پیش‌غذاهای امروزی در این کشور میل کنید؛ ولی حواس‌تان باشد، زیرا این کالری این غذاها بسیار بالا است و می‌توانند باعث اضافه وزن شما شوند.

پرتغال-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

باکالائو (Bacalhau): ماهی خام در نارگیل
پاتئیس د ناتال (Pateis De Natal): شیرینی‌های کوچک و خوشمزه
آلزیدا (Alzeida): سوسیس معمولی
پولو آروستو (Pollo arrosto): مرغ کبابی که در غذاهایی که در خیابانی می‌فروشند، پیدا می‌شود.
فرانسیسینا (Francesinha): کروک موسیوی (Croque Monsieur) پرتغالی

کره جنوبی

برنج، سبزیجات و گوشت، مواد اصلی غذاهای کره‌ای است. شما در غذاهای کشور کره‌جنوبی، انواع طعم‌های مختلف از روغن کنجد گرفته تا سس سویا، سیر، زنجبیل، فلفل و رب فلفل قرمز را می‌توانید بچشید.

کره جنوبی-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

 دولسوتباپ (Dolsotbap): برنج پخته‌شده در قابلمه سنگی که کره‌ای‌ها به آن دولسوتباپ می گویند.
کونگگوکسو (Kongguksu): نودل سرد با آب دانه سویا
گنگجنگ (Gangjang): سس سویا
کیمچی (Kimchi): یک خوراک تخمیرشده سنتی کره‌ای است که از سبزیجات و ادویه‌جات گوناگون و البته بیشتر اوقات با • نوعی کلم چینی به     نام بائچو (Baechu) و فلفل قرمز درست می‌شود.
جوکبال (Jokbal): پای خوک

با تشکر از برند ایکیا (IKEA)، همه ما می‌دانیم که کوفته‌قلقلی‌های کشور سوئد که با سس خامه، پوره سیب‌زمینی و خیارشور سرو می‌شوند، بسیار محبوب و پرطرفدار هستند. سوئدی‌ها همچنین از قدیم تا به حال گوشت گوزن شمالی را نیز می‌پزند و میل می‌کنند که بسیار  لذیذ است. غذاهای سوئدی معمولا ساده هستند، ولی طعم عجیب غریب و متضادی دارند.

سوئد-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

فیسکولار (Fiskbullar): کوفته‌قلقلی که با ماهی درست می‌شود.
آرتسوپا (Artsoppa): سوپ نخود زرد
راگمونک (Raggmunk): پنکیک سیب‌زمینی
اوستکاکا (Ostkaka): چیزکیک سوئدی
کانلبوله (Kanelbulle): رول نان دارچینی

مونته نگرو

غذاهای کشور مونته‌نگرو دارای عطر و طعم ایتالیایی، حجم غذاهای روسی و شیرینی‌های مختلف فرانسوی است. مونته‌نگرو بیشتر به‌خاطر تولید پنیر، انواع سوپ و غذاهای گوشتی شناخته شده است. غذاهای مونته نگرویی برای گرم کردن شما در فصول سرد سال، بسیار لذت‌بخش هستند.

مونته نگرو-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

پولنتا (Polenta): غذایی که با طعم‌دهنده ذرت درست می‌شود.
فلفل شکم‌پُر (Stuffed Peppers): فلفل‌های گریل‌شده و شکم‌پُر با موادی مانند گوشت و سبزیجات. این غذا با سس خامه سرو می‌شود.
اسکروپ (Skroup): پنیر نمک‌زده تازه
پلیسکاویتسا (Plieskavitsa): یک ظرف کبابی از مخلوط گوشت خوک، گاو و گوسفند

استرالیا

غذاهای کشور استرالیا شما را شگفت‌زده خواهند کرد. با اینکه این کشور تاریخچه خاصی از غذاهای سنتی ندارد، ولی استرالیایی‌ها در غذاهایشان از بعضی ویژگی‌های خاص استفاده می‌کنند که بسیار هیجان‌انگیز است. غذاهای سرتاسر دنیا را در این کشور دوست‌داشتنی می‌توانید پیدا کنید که تغییر کرده‌اند و مشخصات استرالیایی را به خود گرفته‌اند. از این مشخصه‌ها می‌توان به استفاده از گوشت کانگورو، صاریغ، شترمرغ و کروکودیل اشاره کرد.

اسپانیا-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

چیزیمایت اسکرول (Cheesymite Scroll): نان درست شده از وجمیت (Vegemite)
مرغ ملبورنی (Melbourne Chicken): مرغ پخته‌شده در روغن زیتون که معمولا با سس صورتی سرو می‌شود.
نان پری (Fairy Bread):  نان سفیدی که با استفاده از کره و اسپرینکلز (Sprinkles) تهیه می‌شود.

 آمریکا

بهترین مقصد خوشمزه‌گردی در دنیا، آمریکا است، نه به‌خاطر اینکه غذاهای سنتی زیادی دارد، بلکه به‌خاطر اینکه نیویورک، همه غذاهایی که تا الان در این مقاله به آن‌ها اشاره کردیم را در خود دارد. در این شهر هر غذایی که دل‌تان بخواهد، پیدا می‌کنید. یکی دیگر از امتیازات این شهر داشتن غذاهای آمریکایی خوشمزه است. همبرگرهای وسوسه‌انگیز و استیک‌های آبدار میان غذاهای آمریکایی از همه پرطرفدارتر و محبوب‌تر هستند.

آمریکا-تورهای نوین-آشا سیر پارس-نیو تور-newtour.ir

واژگان خاص:

مک و پنیر (Mac and Cheese): ورژن آمریکایی پاستا با کمی تفاوت است. این پاستا آرد کمتری دارد و در آن روغن زیتون و سس نمی‌ریزند.
سالاد سزار (Caesar Salad): یک نوع سالاد که با مرغ گریل‌شده، پنیر پارمزان و سس آنچوی تهیه می‌شود.
چیزکیک (Cheesecake): یک نوع کیک که با پنیر فیلادلفیای فشرده‌شده درست می‌شود و معمولا با سس توت قرمز سرو می‌شود.

منبعپایه بالا